rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Házhoz megy a Zenede!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Koncert és előadás 2023. március 24-én, pénteken 18 órától a nagybányai bábszínházban.


HÁZHOZ JÖN A ZENEDE! Zenetörténeti előadás és koncert a magyar és nemzetközi rockzene fejlődéséről, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig!

A székelyföldi származású BARICZ GERGŐ énekes, NAGY ZOLTÁN (gitár), KOVÁCS FELICIÁN billentyűs, illetve BORDÁS JÓZSEF dobos és művészeti vezető a Bábszínházban tart előadást, a Teleki Magyar Ház szervezésében!

A projektoros vetítéssel és élő zenével kísért bemutató és koncert a magyar és nemzetközi rockzene fejlődését kíséri végig, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig – Bill Haley, Elvis Presley, Little Richard, a The Beatles, a Rolling Stones, valamint Jimi Hendrix, a Pink Floyd, a Deep Purple, a Black Sabbath, a Led Zeppelin, a Depeche Mode, a Queen, az Iron Maiden, az AC/DC, a Metallica, a magyar bandák és énekesek, zenészek közül pedig a Hungária, az Omega, az ILLÉS, a Metró, Radics Béla és a Tűzkerék, a Hobo Blues Band, a Beatrice, a P.Mobil, a Skorpió, az LGT, a Piramis, az Edda, a Republic és a Bikini dalaival.

A nagybányai koncertet a Nemzeti Kulturális Alap és az RMDSZ is támogatja, így a JEGYEKET kedvezményes, mindössze 30 lejes áron lehet beszerezni, a Teleki Magyar Ház irodájában! 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek