rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Hét végéig fokozatosan emelkedik a hőmérséklet, majd visszatér a csapadékos idő

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Hét végéig fokozatosan emelkedik a hőmérséklet, július 22-e után visszatér a csapadékos idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által hétfőn kiadott, július 15-e és 29-e közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.


Erdélyben a jelzett időszak első hetében napról napra melegedik az idő, 20-21 Celsius-fokos nappali maximumokról 29-30 fokos értékekig, július 22-e után a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek 30 fok körül ingadoznak majd. Az éjszakák az első héten még meglehetősen hűvösek lesznek, a leghidegebb órákban 10-12 Celsius-foknál nem fognak többet mutatni a hőmérők, majd ez az érték 14-16 Celsius-fokra emelkedik. Légköri instabilitásra leginkább a július 23-a és 28-a közötti időszakban lehet számítani.

Máramarosban, a Bánságban és a Körösök vidékén szintén felmelegedés kezdődik, a mostani 22-26 Celsius-fokról hét végére 30-32 fokra melegedik az idő nap közben. Az intervallum második felében meleg lesz, a nappali csúcsértékek rendszeresen elérik és meghaladják a 30 Celsius-fokot. Az éjszakai minimumok is nőnek, a mostani 11-12 Celsius-fokról hét végére 14-18 Celsius- fokra emelkednek, és a következő héten nagyjából e körül az érték körül maradnak. Csapadékra július 22-e és 28-a között kell számítani.

A prognózis a readingi (Anglia) székhelyű Középtávú Időjárás Előrejelzések Európai Központjának (ECMWF) adatai alapján készült.

Forrás: agerpres.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek