k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Idősek napja a Szentháromság-templomban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2021. október 16-án, szombaton a Szentháromság templomban 12.00 órai kezdettel.


Az egész Egyház közel van hozzád, törődik veled, szeret téged és nem akar magadra hagyni! (Ferenc pápa szavai a Nagyszülők és idősek első világnapjára írt üzenetéből) Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az Idősek Világnapjává.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik minden évben egyházunk is. Idén is szeretnénk közösségünk idős tagjait megünnepelni a „Bölcsesség lakik a hosszú életben” (Jób 12,12) mottóval.

Ezért meghívjuk az esperesség plébániáihoz tartozó idős testvéreket szombaton, 2021. október 16-án, a Szentháromság templomban 12.00 órakor bemutatott szentmisére. A hálaadást követően kulturprogrammal, szeretetvendégséggel ajándékozzuk meg időseinket, és kötetlen beszélgetésre nyújtunk lehetőséget a plébánia Scheffler házában.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek