rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ismét lesznek Diáknapok a Főtér Fesztiválon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A tavaly első ízben megrendezett, a fiatal generációt megmozgató Diáknapok nagy sikerének köszönhetően, a Főtér Fesztivál-Nagybányai Magyar Napok programsorozat idén is teret ad az ifjabbak felhőtlen szórakozásnak.


A Diáknapok idei kiadása szeptember 19-22 között fog zajlani, és az eddigihez hasonlóan ugyancsak a IX-XII. osztályosok jelentkezését várják a szervezők.

A cél idén sem más mint, a csapafeladatokban való megmérettetésen túl, a fiataloknak tartalmas kikapcsolódásban legyen részesük. A szeptember 19-22 közötti Diáknapok kiemelt helyszíne a Főtér lesz. A csapatoknak pedig különböző sport, ügyességi és kulturális próbákon kell bizonyítsák tudásuk, ügyességük és rátermettségük.

A négy nap alatt zajló próbák mellett természetesen a Főtér Fesztivál programpontjai és koncertélményei – USNK, Teddy Queen, Bye Alex és a Slepp, Republik, további koncertek, valamint az esti bulik – biztosítják a további kikapcsolódást.

A csapatok formálását már most elkezdhetik, akik megméretkeznének baráti társaságukkal, ugyanis a regisztráció is hamarosan kezdetét veszi.

Addigis, hogy ne maradjatok le semmiről lájkoljátok a Főtér Fesztivál Diáknapok oldalát https://www.facebook.com/nagybanyaidiaknapok/, ahol folyamatosan tájékozódhattok a legfrisebb infókról.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek