k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Jamie Lee Curtis magyarul énekelt az Oscar-gála utáni sajtótájékoztatón

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

64 évesen nyerte meg az első Oscarját, és emlékeztetett arra, hogy a szüleinek ez nem sikerült.


Jamie Lee Curtis egy egész teremnyi újságírót megnevettetett az Oscar-gála utáni sajtótájékoztatón, de közben arról is beszélt, hogy a szülei, a néhai Tony Curtis és Janet Leigh színészek tiszteletére vette át az Oscar-díjat a Minden, mindenhol, mindenkor női mellékszerepéért.

„Hadd legyek őszinte, nem hiszek abban a világban, ahol egy csomó ember néz le ránk fentről. Azt gondolom, hogy ők ott élnek a tetteinkben, a cselekedeteinkben és a gondolatainkban. Büszke leszármazottuk vagyok, és tudom, hogy nagyon büszkék lennének rám” – mondta a szüleire utalva Jamie Lee Curtis, majd magyarul fakadt dalra, amikor arról kérdezték, hogy félig-meddig lehet-e magyarnak tekinteni az Oscar-díját. Curtis ekkor énekelt egy sort magyarul: Katica, katica felmászott egy fára, leesett… 

A színésznő apai nagyszülei Mátészalkáról vándoroltak ki az Egyesült Államokba, anyai részről pedig dán felmenői vannak.

Édesanyja, a 2004-ben meghalt Janet Leigh 1961-ben kapott jelölést a legjobb női mellékszereplő kategóriában az 1960-as Psycho című filmben nyújtott alakításáért, 2010-ben elhunyt édesapját, Tony Curtist pedig 1959-ben jelölték a legjobb férfi főszereplőnek az 1958-as A megbilincseltek című filmben nyújtott alakításáért.

(hvg.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek