k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Jelentkezz csapatoddal a Főtér Fesztivál Diáknapokra!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Légy Te is részese egy fantasztikus diáknapi élménynek! Ne habozz, szedd össze barátaid, alkossatok egy 8-10 főből álló csapatot és jelentkezzetek a Főtér Fersztivál alatt zajló Diáknapokra.


Szeptember 19-22 között bebizonyíthatjátok, hogy csapatként és egyénileg is helyt álltok különböző sport, ügyességi és kulturális feladatokban. A cél továbbra is az, hogy a csapafeladatokban való megmérettetésen túl, tartalmas kikapcsolódásban legyen részetek.

A tavalyi évhez hasonlóan számos próba idén is megszervezésre kerül, de újításokból sem lesz hiány. Lássunk néhány próbát, amelyekben bizonyítanotok kell: csapatbemutató, staféta, kosárlabda, grundfoci, beerpong, fotómaraton, villámkvíz, lábtenisz, kultúrkvíz, city tour, jenga, krucsa, karaoké, egy perc és nyersz játékok, slam poetry. A szervezők ezek mellett meglepetés feladatokkal is próbára tesznek.

A csapatot a következő űrlap kitöltésével regisztrálhatjátok: https://forms.gle/bk9to86ZLSQV6XrF8

Fontos tudnivaló: 8-10 fős középiskolásokból (IX-XII osztályos) álló csapatok jelentkezését várjuk, a fenti regisztrációs ív kitöltésével. Minden csapat tagjai között maximum 2 olyan személyt lehet, aki már nem középiskolás (tehát nem IX-XII osztályos), de éppenséggel még 24 év alatti egyetemista.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek