rmdsz 1
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Jogerősen 17 év és 4 hónap börtönre ítélték a máramarosi erdészt lelövő férfit

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Jogerősen 17 év és 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki 2019-ben lelőtt egy erdészt Máramaros megyében – közölte pénteken a főügyészség.


A férfi ellen a főügyészség emelt vádat, a jogerős ítéletet a Kolozs megyei táblabíróság mondta ki.

A Romsilva Országos Erdészeti Igazgatóság 2019. október 17-én jelentette be, hogy a Máramaros megyei erdészeti hivatal egyik erdészét megölték azelőtt való este a Kohóvölgy (Strâmbu Băiuţ) erdészeti kerület területén, miközben megpróbált megakadályozni egy törvénytelen fakivágást.

Mint a nyomozók kiderítették, az erdész falopáson érte a férfit, aki elvette az erdész fegyverét és azzal lőtte le. Az elkövető a holttestet egy völgyben hagyta. Az áldozat testén több külsérelmi nyomot is találtak.

A meggyilkolt erdész, Liviu Pop 30 éves volt, hét évet állt alkalmazásban a Máramaros megyei erdészeti hivatalnál, felesége és három gyermeke volt.

(maszol.ro, agerpres.ro)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek