rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kató Béla, az Erdélyi Református Egyházkerület püspökének üzenete a járvány idején

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A jóban is lehet rossz, és a rosszban is lehet jó


Lassan látszik az alagút vége, mondják sokan, hiszen a járvány kissé alábbhagyott, és reménykedhetünk abban, hogy az újabb hullámig most egy kicsit könnyebbség lesz – szól a hívekhez Kató Béla, az Erdélyi Református Egyházkerület püspöke.

„Ilyenkor nagyon fontos, hogy az embernek legyenek olyan gondolatai, hogy mi is a teendő. Át kell ismételni, át kell nézni, hogy mi történt velünk. Azonban ne várjuk az újabb lehetőségeket, mert az életünk úgy van berendezve, hogy a bajban, a nyomorúságban is meg tudjuk találni, meg kell találjuk az életünknek a tartalmát, értelmét. És nem úgy van, hogy a jó után rossz következik, hanem a jóban is lehet rossz, és a rosszban is lehet lehet jó.

Ezért azt hiszem, hogy az értékeit, az eredményeit ennek a korszaknak még sokáig fogjuk elemezni.

Hogy hogyan kerültünk egymással kapcsolatba, mi történt a körülöttünk élőkkel, és hogyan tudunk megmaradni minden külső nyomorúság és nehézség ellenére is. Ez az újabb feladatunk a következőkben.”

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek