Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Keddtől ismét naponta jelenti az új fertőzéses eseteket az egészségügyi minisztérium

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Az egészségügyi minisztérium szombaton bejelentette, hogy keddtől ismét naponta jelentik a koronavírusos eseteket.


Hétfőn még a heti koronavírusos adatokat teszik közzé, keddtől pedig újraindul a napi jelentés az esetekről – közölték. A minisztérium egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy csak hetente jelenti a koronavírus-helyzettel kapcsolatos új adatokat, beleértve az új esetek, a kórházba beutaltak és az elhunytak számát. Ezt a kevés esetszám miatt látták indokoltnak, az utóbbi két hétben azonban hétről hétre csaknem megduplázódott az új fertőzöttek száma.

A tárca szerint a június 27. és július 3. közötti időszakban 7726 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, míg azelőtt egy héttel 3974 megbetegedést jegyeztek. A minisztérium szerint 1307-en újrafertőződött betegek, nekik az első megfertőződéstől számított 90 nap után lett ismét pozitív a tesztjük.

Maszol.ro portálról

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Anti-Covid '19 2022.08.27 12:38:39
Bármit is tesz a minisztérium (és a globális háttérhatalom) ezt a felduzzasztott maszlagot még egyszer aligha fogják majd ledugni az emberiség torkán! Az elején, 2019-ben és 2020-ban még sokan féltek! Féltünk mindannyian! Érthető volt a félelem, hiszen az ember ösztönösen fél minden olyantól, amit (még) nem ismer! Na, ezzel éltek vissza azok, akiktömeghisztériává duzzasztották a Covid-mizériát, méghozzá azáltal, hogy - a WHO utasítására - összemosták a covidos haláleseteket a más betegségekben elhalálozott emberek eseteivel! Mindezt - ízléstelen módon - a Mammon nevében, és az emberi szabadságjogok korlátozásának céljával tették! De csakis egyetlen alkalommal tudták megtenni, mert a világ népesség már ébredezik mákonyos lázálmából! Végre!


Reklam


Reklam
Uj Szo
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek