rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kelemen Hunor szerint nem jó ötlet elhalasztani a helyhatósági választásokat

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A szeptember 27-ei választások elhalasztása helyett a szavazókörzetek számának megduplázását látja járható útnak az RMDSZ elnöke. Kelemen Hunor az RFI-nek arról is nyilatkozott, hogy a szövetség jelenleg nem fog aláírni egy bizalmatlansági indítványt.


A jelenlegi törvényes előírások szerint szeptember 27-én önkormányzati választásokat tartanak Romániában. 

Kelemen Hunor úgy látja, ezt nem szükséges egy későbbi dátumra halasztani, mert csak újabb problémákat okozna, viszont a koronavírussal való megfertőződés veszélyét csökkentheti a voksolás napján, ha megduplázzák a szavazókörzetek számát.  Hozzátette, tudományos érv sem szól a halasztás mellett, mert még mindig sok mindent nem tudunk a vírusról, például azt, hogy mikor várható és milyen erősségű lesz a második hullám. Az RMDSZ elnöke beszélt arról is, hogy nem tartja időszerűnek egy bizalmatlansági indítványt benyújtását, és a szövetség nem fog ilyet aláírni. „Nem hiszem, hogy időszerű lenne előállni a bizalmatlansági indítvánnyal, amikor más problémák vannak. Nem is hiszem azonban, hogy a bizalmatlansági indítvány nagy katasztrófa lenne, mivel ez egy alkotmányos eszköz, politikai eszköz az ellenzék kezében” – szögezte le Kelemen a RFI-nek nyilatkozva.

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek