Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Készüljünk együtt a 2019-es Főtér Fesztiválra

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kedves nagybányai civil és szakmai szervezetek, csoportosulások!


A Főtér Fesztivál 2019 - Nagybányai Magyar Napok szervezői nagy szeretettel hívnak benneteket, hogy kapcsolódjatok be az idei rendezvénysorozat szervezésébe. A Főtér Fesztivál arról is szól, hogy a nagybányai és Nagybánya-környéki szervezetek bemutatják tevékenységüket, éves munkájukat „kihozzák” a térre, hogy ily módon láthatóvá váljanak a műhelyek, szakmai és kulturális társaságok termékei. 

Arra biztatunk benneteket, ha lehetőségetek van, már év elejétől ütemezzétek be a szeptemberi programot, fellépést, bemutatkozást, hogy legyen kellő idő az előkészületekre. Természetesen a programajánló akciót is meghirdetjük, de már most lehet jelentkezni emailen (foterfesztival@nagybanya.ro), ha körvonalazódik egy általatok szervezet esemény vagy általatok javasolt program.

A Főtér Fesztivál 2019 - Nagybányai Magyar Napok attól lesz teljes, attól lesz egy gazdag közösségépítő és értékmegőrző programsorozat, hogy sokan és sokféleképpen hozzájárulunk, hozzátesszük azt az értéket, amit képviselünk, és amit mi magunk alkotunk.

Szeretettel várjuk jelentkezéseteket, ajánlataitokat. 

Szép és termékeny új esztendőt!

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek