no
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Könyvbemutató Máramarosszigeten

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szeretettel meghívjuk Önt és érdeklődő barátait Serdült Benke Éva új könyvének bemutatójára, aki Paksról érkezik hozzánk.


A szerzőnővel Szőllősy Márta beszélget, valamint az előadás után lehetőség van feltenni személyes kérdéseiket is.

A szerzőnő Sepsiszentgyörgyön született, majd Marosvásárhelyen nőtt föl. Tanulmányait magyar-román tanári szakon folytatta, ezt követően családjával Magyarországon telepedett le.

Serdült Benke Éva erdélyi tárgyú könyveiben mindig valamilyen személyes élményből születnek az írások. Például egy-egy utazás tapasztalatai, élményei, találkozások, vagy egy-egy érdekes helyszín, épület ragadja meg képzeletét és hívja elő az emlékezést. A legutóbbi, a marosvásárhelyi Mentor Könyvek Kiadó gondozásában megjelent könyve a Gerinceltörésben. Az interjúalanyok visszaemlékezései alapján háromszéki történeteket dolgoz fel a kollektivizálás idejéből.

Várjuk Önöket április 23-án 17 órától a Hollósy Házban!

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek