rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

L. Orban: A védőoltás nem lesz kötelező, de ingyenes lesz

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nincs prioritásuk a minisztereknek, államtitkároknak, más köztisztviselőknek, hogy megkapják a koronavírus-elleni oltást - közölte a România TV szerda esti műsorában Ludovic Orban miniszterelnök.


A kormányfő emlékeztetett: Valeriu Gheorghiţă vezetésével létrehoztak egy országos bizottságot a védőoltáskampány megszervezésére.

Orban úgy véli: az első adag oltások akár decemberben megérkezhetnek.

Szerinte első körben az egészségügyi személyzetet kell beoltani, majd az időseknek, a krónikus betegeknek kell következniük.

Azt mondta: 'a védőoltás nem lesz kötelező, de ingyenes lesz'.

Úgy fogalmazott: 'nem mondana igazat', ha azt állítaná, hogy jelen pillanatban Románia készen áll logisztikai szempontból az oltáskampányra.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek