no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Lakossági fórum Nagybányán (5)

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Folytatja a Nagybányai RMDSZ a lakossági fórumok sorozatát, ezúttal oktatás és önkormányzat témakörökben.


A járványügyi helyzetre való tekintettel az esemény online-formában, Zoom-rendszerben kerül megrendezésre 2021. október 28-án, csütörtökön 18.00 órától.

A fórum fő tematikája a nagybányai magyar oktatás, valamint a nagybányai önkormányzati tevékenység.

A kérdésekre válaszolnak: Bodor Ágota a nagybányai szervezet oktatásért felelős alelnöke, valamint Pap Zsolt István a nagybányai szervezet önkormányzati ügyekért felelős alelnöke, és egyben alpolgármester. 

A fórumot vezeti és moderálja Hekman Andrea a Nagybányai RMDSZ ügyvezető elnöke. A találkozó végén Pintér Zsolt, a nagybányai szervezet elnöke beszámol következő tervekről, a szervezetépítés további lépéseiről és közösségi programokról. 

Kérjük az érdeklődőket mindkét témakörben a kérdéseket előre küldjék el október 26-ig, a facebook esemény felületén bejegyzés formájában, vagy e-mailben (nagybanya@rmdsz.ro)

A fórumhoz a Zoom-rendszeren keresztül lehet csatlakozni. A csatlakozó linket a rendezvény Facebook eseményében, és a Facebook oldalunkon tesszük közzé tíz perccel a kezdés előtt, valamint a Nagybányaiak a világban csoportban. 

A fórum anyagát rögzítjük, a Zoom-rendszerhez való csatlakozással ehhez beleegyezését adja. Aki nem kíván belépni a rendszerbe, az a gyűlést valós időben követheti a szervezet Facebook-oldalán.

Amennyiben az idő engedi, élőben is lehet majd kérdezni, hozzászólni. Ezt a Zoom chat-szobájában tehetik majd meg.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek