rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Napokat töltött Romániában egy olasz koronavírus-fertőzött

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az előző héten az olaszországi Bologna és a romániai Craiova között közlekedett egy koronavírussal fertőzött beteg a Wizz Air járatán, ismerte el kedd esti közleményében a fapados légitársaság. Az olasz állampolgárságú utas négy napot töltött Romániában.


"A hatóságok értesítették a Wizz Airt, hogy koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak a légitársaság W6 3762 számú, február 18-án Bolognából Craiovába, valamint W6 3761 számú, február 22-én Craiovából Bolognába közlekedő járatának egyik utasánál" – közölte a légitársaság.

A közlemény szerint a Wizz Air kapcsolatban áll a közegészségügyi hatóságokkal, mindenben követi azok iránymutatását, a légitársaság karbantartó és földi kiszolgáló személyzete a hatóságok előírásainak megfelelően kezeli ezt és a hasonló eseteket.

Az Erdély Online a román külügyminisztérium közlése nyomán azt írja: a 71 éves olasz férfi román állampolgárságú felesége rokonait látogatta meg Romániában, ahol több üzleti tárgyalása is volt. A férfiről az Olaszországba való hazatérése után derült ki, hogy fertőzött.

Kedd estig világszerte több mint 80 ezren kapták el a koronavírust, és több mint 2700 áldozata van a betegségnek. Közben Olaszországban 320 fölé emelkedett a fertőzöttek száma, és 11 halottról lehet tudni. Romániából eddig nem jelentettek fertőzöttet.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek