no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nédó Olga violin&women show Máramarosszigeten

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Igazi show-műsor táncosokkal, hatalmas látványvilággal, fény- és hangtechnikával.


Máramarosszigeti Zeneiskola, november 23, 19 óra.

Belépőjegyek elővételben a Leöwey KLára Elméleti Líceumban, a máramarosszigeti RMDSZ székházban, valamint a helyszínen az előadás előtt kaphatóak 25 lejes áron.

Nédó Olga Nívó-, Prima- és Kölcsey-díjas hegedűművész, a Magyar
Vöröskereszt kulturális és jószolgálati nagykövete.

Az általa képviselt klasszikus zenei műfajon kívül az igényes könnyűzene világában is otthonosan mozog. A musicalek, a filmzene- vagy az operett/opera irodalom gyöngyszemei is megtalálhatók repertoárjában.


Művészi küldetésének tekinti a komolyzene népszerűsítését, hogy a
közönség, és különösen a fiatalok felfigyeljenek a klasszikus zene
szépségeire.


A crossover stílussal teszi könnyedebbé a hangzásvilágát. Előszeretettel csempészi repertoárjába a magyar zenéket, hogy ezzel is népszerűsítse hazánkat. Bejárta Amerikát, Európát, és Kínában is megfordult már. Olyan hírességekkel lépett színpadra, mint Jose Cura, Richard Clayderman. Részt vett a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatban is.

2018-ban Andrási Attila, az Udvari Kamaraszínház alapítója/rendezője is felfigyelt a művésznő munkásságára, ezért szerepet ajánlott neki egyik művében, ahol végigkíséri az előadást zenéjével.

Két lemeze jelent meg. Első lemeze, a Violin&Women 2018-ban aranylemez lett. Ezt követte második albuma, Favorite címmel, amin kedvenc dalai találhatók, többek között a Honfoglalásból egy részlet.

A Favorite lemez fővédnöke Szinetár Miklós tanár úr a következő
szavakkal méltatta a művésznőt: “Modern világunkban egyre fejlettebb a zeneművészek technikai oktatása, így egyre több a nagyszerű hangszeres előadó. Remek hegedűjátékos sok
van a világon. De már kevesebben vannak, akik a hangszeres tudáson túl különleges egyéniségek is. Nédó Olga pedig ilyen rendhagyó jelenség. Sokarcú- “mindenevő”. Nem csupán kiválóan játszik hangszerén, de otthon van a show világában is.” 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek