rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nem szavazza meg az RMDSZ képviselőházi frakciója az egészségügyi miniszter ellen benyújtott egyszerű indítványt

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nem támogatja szavazatával az RMDSZ képviselőházi frakciója a Szociáldemokrata Párt által az egészségügyi miniszter ellen benyújtott egyszerű indítványt. Az alsóházi vitán dr. Zakariás Zoltán ismertette a Szövetség álláspontját. A Hargita megyei törvényhozó, aki a képviselőház egészségügyi bizottságának tagja, az indítvány plénumi vitáján beszédében rámutatott arra, hogy az alig 50 napja tisztségben levő minisztertől nem lehet számonkérni az egészségügy 30 éves lemaradását és krónikus alulfinanszírozottságat.


Célirányos tervekre és támogatásokra van szükség az egészségügyben, valamint következetes vezetőkre, akik hosszú távra teremtik meg azokat a feltételeket, amelyek biztosítják a betegközpontú, minőségi egészségügyi ellátást és a valós reformot. A Szövetség továbbra is sürgeti a kórházak decentralizációját, ami igazi fejlődést jelent, és szorgalmazza a nem koronavírusos krónikus betegek teljes körű kórházi ellátásának a mielőbbi újraindulását” – mutatott rá dr. Zakariás Zoltán Hargita megyei parlamenti képviselő.

Az egyszerű indítvány szavazására szerdán, február 17-én kerül sor.

(rmdsz.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek