no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Októberi kvíz-est – ONLINE

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az októberi kvíz-est, 30-án pénteken este 7 órától lesz megszervezve, online a facebook segítségével.


A kvíz-est a „Magyar kvíz-est Nagybányán” című facebook csoportban fog lezajlani. Minden játékos, játékvezető otthonról kapcsolódik be a játékba. Aki, nem tagja a facebook csoportnak és részt akar venni, mint játékos vagy néző, kérjük elentkezzen be a csoportba.

Az októberi játékot az Újratervezés csapat vezeti, a csoport játékvezetője sorra fogja posztolni a kérdésköröket. A csapatok pedig külön facebook messenger csoportokban (vagy más közösségi online felületen) megegyeznek a válaszokban, ezeket a játékvezető csapat egyik erre kijelölt tagjának elküldik messengeren. 

A csapatok továbbra is legkevesebb 2, legtöbb 8 tagból állhatnak. 

Akinek nincs még csapata, a játék előtt jelentkezzen a facebook csoportban, vagy privátban jelezze, hogy szeretne csatlakozni a játékhoz. A játékot bárki követheti (csapatjáték nélkül is), aki jelentkezik, vagy már tagja a csoportnak.

Mivel online történik a játék, a szervezők és a játékvezető csapat megbízik a játékosokban, hogy segédeszközök nélkül játszanak!

A szeptemberi, Főtér Fesztiválos kvíz-est nyertesei:

I. Mókusok 121 p.

II. Axiómák 120 p.

III. Újratervezés 114 p.

 

Jó játékot, jó időtöltést, vigyázzunk magunkra és egymásra!

 

A kvíz-est sorozat szervezője a Nagybányai RMDSZ.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Gyors és megbízható megoldás minden pénzügyi igényre 1000-250.000 EUR kölcsönt nyújtok nagyon egyszerű feltételekkel. Emellett peer-to-peer (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek