Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

ÖNKORMÁNYZATI BESZÁMOLÓ (29.)

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az idei év utolsó nyári tanácsülésén 10+12 napirendi pont szerepelt a városatyák előtt. Ebből a következőket emelnénk ki, mint közösségünk számára fontosak:


Megszavaztuk az idei év második kiírási szakaszában benyújtott pályázatokra a pénzösszegek leosztását. 

Sportprogramok szervezeset 1.500.000 lej összértékben támogatja Nagybánya önkormányzata, az egyházi közösségek működését pedig 500.000 lejjel.

Együttműködési szerződés aláírásáról határoztunk a City Makers Egyesülettel a Street Delivery 2022 esemény megszervezése érdekében. A Street Delivery 2022 egy civil kezdeményezésen alapuló rendezvénysorozat a közösségi szellem erősítésére, a proaktív,  környezettudatos életvitel kialakítása érdekében. 

Társulási megállapodás aláírásáról határoztunk a Nemzeti Közúti Infrastruktúrát Kezelő Társaság, Máramaros megyei közigazgatási egységével a Nagybánya-Lénárdfalva (Recea) felüljáró megépítése érdekében. Ugyanakkor elfogadtuk az épitkezés műszaki és gazdasági mutatók általános költségvetési tervét is. Ennek értelmében a befektetés összértéke 98.293.884 lej.

Új lehetőség állt fenn a Polgármesteri Hivatal bővítésére, a volt BCR épületének felvásárlási lehetőségével, Unirii Sugárút 15 szám.  Ezen a tanácsülésen megvitattuk és közös nevezőre jutottunk a megvalósíthatósági tanulmány és a tárgyalási jegyzőkönyv elfogadásával kapcsolatban. 

Pap Zsolt István – alpolgármester

Pintér Zsolt – önkormányzati képviselő

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek