rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Pablo Perez Gutierrez papszentelése és primíciája

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

„Engem az Úr ragadott el magához, Ő tette Szent palástját vállaimra, azóta látok minden égi titkot, enyém az arany, tömjén és a mirha.” (Harsányi Lajos: A levita énekel)


Szombaton, 2022. július 2-án, a szatmári székesegyházban 11.00 órakor bemutatott szentmisében Schönberger Jenő megyés püspök pappá szenteli a diakónusként egy éve plébániánkon szolgáló, 1993-ban Barcelonában született Pablo Perez Gutierrez diakónust, a Redemptoris Mater missziós szeminárium növendékét.

A Szentháromság plébánia buszt indít Szatmárnémetibe 9.00 órakor, a Teleki Magyar Ház előtti parkolóból. Az oda-vissza utazás ára utasonként 20 lej.

Az újmisés vasárnap, 2022. július 3-án, 11.30 órakor mutatja be első szentmiséjét a nagybányai Szenháromság-templomban. A szentmise élő közvetítésben is követhető lesz a plébánia Youtube csatornáján.

(szentharomsag.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek