no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Raed Arafat: meg kell tanulnunk együtt élni a koronavírussal, fontos a szabályok betartása

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Legalább a tavaszig vagy nyárig nem szabadulunk meg a koronavírustól, így meg kell tanulnunk együtt élni vele – jelentette ki egy televízió interjúban Raed Arafat, a belügyminisztérium katasztrófavédelemért felelős államtitkára.


A vírus terjedését nézve, én úgy hiszem, hogy legalább a tavaszig vagy a nyárig nem nyugodhatunk meg. Meg kell tanulnunk együtt élni a vírussal, betartva minden szabályt, amelyeknek betartásáról sokan próbálnak lebeszélni.

Ha ideiglenesen lemondunk bizonyos dolgokról, akkor valószínű, hogy jól jövünk ki belőle, amikor visszatér a kvázinormalitás, vagyis valamikor a tavasszal vagy a nyáron” – fogalmazott az Antena3 hírtelevízió vasárnap esti műsorában az egészségügyi szakember, aki szerint a tömeges oltásra is várnunk kell még.

Azt mondta, nem számít arra, hogy amennyiben a 2021-es év elején valóban elkezdődik a vakcina forgalmazása, február vagy március előtt megkezdődjön a lakosság tömeges beoltása a koronavírus ellen.

Arafat: fennáll annak a kockázata, hogy a napi esetszám eléri az 5–7 ezret

Raed Arafat katasztrófavédelemért felelős belügyi államtitkár szerint amennyiben a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére hozott óvintézkedések nem járnak eredménnyel, fennáll annak a kockázata, hogy a napi esetszám hamarosan eléri az 5–7 ezret.

(kronikaonline.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek