rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

RMDSZ-felhívás

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Nagybánya Központú Területi RMDSZ elkezdte a parlamenti választásokra való készülődést.


Tudatában vagyunk a helyhatósági választások eredményeinek és annak is, hogy újra kell gondolnunk és fogalmaznunk sok mindent, de mindezt csakis a parlamenti választások utáni időszakban kell megtenni.

Figyelemmel kísérjük a közösségi médiában felénk irányuló kérdéseket, észrevételeket, jobbító szándékú kritikákat, és ígérjük, hogy a parlamenti választások után igyekszünk érdemben foglalkozni valamennyi felvetett problémával.

Most azonban - amikor teljes mozgósításra és egységre van szükség, hiszen egy újabb nagy megmérettetés következik - összetartásra kérünk fel mindenkit, és arra, hogy ne uszítson az egység, az érdekképviselet ellen, inkább gondolja, értékelje át mit kockáztatunk és mit veszíthetünk ha egymás ellen hangoskodunk, megosztásra törekedünk. Valóban, sokfélék vagyunk és ez így van rendjén, de van egy erős kötődésünk: mindenek előtt, magyarok vagyunk!

Az elmúlt időszakban elhangzott támadások aláássák az amúgy is törékeny parlamenti képviselet kilátásait. Ne felejtsük el, hogy ha nem sikerül bejuttatnunk a parlamentbe egy olyan képviselőt, aki kizárólag a magyar közösség érdekeit tartja szem előtt, megkerülhetőkké válunk, és fejünk fölött, a megkérdezésünk nélkül fognak dönteni arról, amiről tulajdonképpen nekünk kellene véleményt mondanunk és bennünket érint elsősorban.

Felkérünk mindenkit, hogy segítse megtartani a megye parlamenti képviseletét, ne tántorítsa el a szavazókat.

Legyünk egymás partnerei, s most, ebben a mérföldkőnek számító helyzetben mutassuk meg a közösség erejét. Zárjuk össze tehát sorainkat, hiszen a célunk közös!

A Nagybánya Központú Területi RMDSZ azt javasolja, hogy választások után közösen döntsünk a hogyan továbbról, a demokrácia eszközeivel, hiszen a szervezetben jövőre tisztújításra kerül sor, ott és azon kívül is rengeteg alkalmunk lesz kibeszélni, elemezni dolgainkat, változásokat eszközölni, ahol ezek szükségessé válnak.

Bízom, bízunk megértésükben és építő jellegő hozzáállásukban.

 

Vida Noémi,

a Nagybánya Központú Területi RMDSZ elnöke

 

(közlemény)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek