rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Road Trip Project - Utazz Európában!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Road Trip Project olyan európai utazási élmény, amely nyolc résztvevőt fog elvinni a kontinens 4 útvonalán 2018 tavaszán és nyarán.


Négy páros indul el az európai útvonalakon mikrobuszra szállva. Útközben találkoznak a helyiekkel, megtapasztalják a helyi hangulatot, megismernek olyan projekteket, amelyek jobbá teszik az emberek életét, felfedeznek ismeretlen helyeket és csodálatos tájakat.

A négy utazás az egész európai kontinensre kiterjed: a balti államoktól Európa szívéig, a Duna teljes hosszán, a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán partja mentén. A Road Trip utazók közben mindvégig megosztják egymással a tanultakat, filmezni fognak és a közösségi médiában napról napra elmesélik kortársaiknak a legszebb pillanatokat.

Mindegyik utazás végén egy-egy útfilmben mutatják be az egyedülálló élményeket, és ezek egy online európai utazási útmutatóban is megjelennek majd.

Aki egyike szeretne lenni a Road Trip Project utazóknak, készítenie kell egy 60 másodperces videót amelyben mesél magáról és motivációjáról, hogy miért csatlakozna a projekthez, illetve miért lenne ő az egyik legjobb választás. A kiírás azoknak a 18-30 éveseknek szól, akik valamely Európai Uniós ország állampolgárai vagy az egyik tagállamban hivatalosan tartozkodnak, és jól ismerik az angol nyelvet.

A Road Trip Project az Európai Bizottság Európai Regionális és Várospolitikai Osztályának kezdeményezése.

Jelentkezési határidő: 2018. február 11. A feltételek és teljes kiírás angolul itt olvasható.

roadtriproject.eu #RoadTriproject

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek