rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Simona Halep elsöprő győzelmet aratott a Wimbledoni tornán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az 55 perces meccsben 6:2-re, 6:2-re győzött Halep, hiszen Williams-szal ellentétben kiváló formában volt.


„Soha nem játszottam még ennyire jó meccset. Sokat dolgoztam ezért a pillanatért, nagy megtiszteltetés a királyi páholy előtt játszani.  Hihetetlen érzés itt bajnoknak lenni és ezt a trófeát a kezemben tartani. Izgultam a meccs előtt, gyomoridegem volt, de aztán felléptem a pályára és próbáltam a legjobbamat beleadni. Ez egy rendkívül különleges nap a pályafutásomban, amit soha nem fogok elfelejteni. Beteljesült anyukám álma, nagyjából tízéves lehettem, amikor azt mondta nekem, ha valamit el szeretnék érni a teniszben, akkor Wimbledonban kell döntőt játszanom” – tette hozzá a 27 éves konstancai teniszező.

Halep családjának, csapatának, a román szurkolóknak, Ion Țiriacnak és Darren Cahillnek is köszönetet mondott a támogatásért, mint fogalmazott, az ausztrál edző tanította meg arra, hogyan váljon jobb játékossá a pályán. A királyi család tagjainak is megköszönte, hogy kilátogattak a döntőre.

Halep arról is beszélt, hogy változtatnia kellett a játékán, hogy több meccset nyerjen füves pályán. Úgy vélte, idén jobban érezte a játékot és a labdát ezen a felületen.

Serena Williams szerint Halep „eszeveszetten” teniszezett, a zsinórban harmadik GS-döntőjét elveszítő amerikai klasszis a kemény munkáért gratulált legyőzőjének. 

Forrás - transindex.ro (Mihály Kriszta - nagybánya.ro) 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek