rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Szatmár megyébe is jutott a máramarosi hamis pénzből

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Szatmár és a Máramaros megyei Rendőr-felügyelőségek szervezett bűnözés elleni osztályának rendőrei a csütörtöki nap során négy házkutatást tartottak a szomszédos megye területén. Ennek nyomán összesen öt mobiltelefont foglaltak le – derül ki a hatóság közleményéből.


A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a vizsgált személyek 2019 augusztusában megközelítőleg 10 ezer eurónyi hamis bankjegyet csempésztek be Olaszországból Romániába. A pénzből vélhetően Szatmár és Máramaros megyébe is került, ugyanis az elkövetők egy elektronikai cikkeket forgalmazó internetes oldalról különféle készülékeket vásároltak, melyért aztán a hamis bankjegyekkel fizettek, mi több, ezt követően az eszközöket értékesítették is, így forgatva meg a komoly pénzösszeget.

 A 28, 29 és 43 éves nagybányai férfiakat a kihallgatás után 24 órára őrizetbe vették, illetve kezdeményezni fogják ellenük az előzetes letartóztatást is.

(szatmar.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek