rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Tesz-vesz muzsika program

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Tesz-vesz muzsika programra hívunk benneteket január 4-én, szombaton 10,00 órától a Colonellóba. Egy zenére alapozott komplex fejlesztő program 1,5-4 éves gyermekek és szüleik számára 45 percben.


A Tesz-vesz muzsika program abból a meggyőződésből jött létre, hogy Hegedűsné Tóth Zsuzsanna, az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai Karának oktatója pedagógusként és négy gyermekes szülőként is tapasztalta, hogy a korai zenei fejlesztés valóban hatással van a gyermekek értelmi, érzelmi fejlődésére, komplexen hat formálódó személyiségükre.


A foglalkozásai során a magyar népzenei gyökerek megőrzése, továbbadása mellett arra törekszik, hogy a szülőket segítse, bátorítsa, neveljék gyermeküket értékes zenei közegben.
A Tesz-vesz programokon a szülők megtalálják maguk és gyermekük számára azokat a hétköznapi tárgyakat, háztartási eszközöket (sálak, légycsapó csipeszek stb.), melyek játékra, mozgásra késztetik a gyermeket és dalokkal, mondókákkal társíthatóak.


Minden foglalkozáson központi helyet foglalnak el a dallamjátszó hangszerek –furulya, fuvola, hegedű, gitár, citera-, valamint azokkal kísért mese-előadások. Az 1-3 éveseket úgy öleli körül az értékes magyar költészet és zene, hogy közben lehetőséget kapnak a környező világ tevékeny megismerésére, kreatív felfedezésére és mozgásigényük kielégítésére.


Az intenzív, eseménydús játék után közös éneklés, mesélő hangszerek támogatják az élmények feldolgozását, és segítenek hozzá a szülői ölben történő elcsendesedéshez.
 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek