rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Tesz-vesz óvoda program

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Tesz-vesz óvoda programra hívunk benneteket január 4-én, szombaton 16,00 órától, valamint január 5-én vasárnap 15,00 órától a Colonelloba.


A Tesz-vesz óvoda program, zenére alapozott komplex fejlesztő program 3-7 éves gyermekek és szüleik, valamint óvónők számára 60 percben Hegedűsné Tóth Zsuzsanna, az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai Karának oktatója vezetésével.


A Tesz-vesz óvoda program az óvodáskorúakat vezeti be az együttes mozgás és éneklés kihívásokkal, szereplehetőségekkel teli izgalmas játékvilágába, melyben a gyermekek észrevétlenül, szívesen bontakoztatják ki a bennük rejlő zenei képességüket.
A foglalkozás koncepciója, hogy a zenei nevelés személyiséget is formál, szociális érzékenységre, együttműködésre hangol, a spontán fejlődés támogatására ad lehetőséget, s mindeközben a szülők felfedezhetik mi mindenre képes gyermekük.


Minden alkalommal újabb hangszert ismerhetnek meg, próbálhatnak ki a résztvevők.
A foglalkozások célja a zenei készségek kibontakoztatásán túl:
1. ismerkedés a magyar népi kultúrával, hagyományőrzés
2. iskolára előkészítő, iskolai eredményességet megalapozó készségfejlesztő játékok
3. hétköznapi tárgyak, mindennapi használati eszközök improvizatív, kreatív felhasználása a zenei önkifejezéshez
4. ismerkedés a magyar népi hangszerekkel testközelből (hegedű, citera, ritmushangszerek: recefice, kotyoló, tolósíp stb.)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek