k rmdsz
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Tizenöt máramarosi településben a fertőzöttek száma meghaladja az ezer lakosra vetített fertőzöttségi 1.5-ös mutatót

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Tegnap este egy RO-Alert üzenet jelentette be azokat a helységeket, ahol meghaladja az ezer lakosra vetített fertőzöttségi 1.5-ös mutatót.


A következő településeken nagyobb a koronavírussal fertőzött személyek aránya: Tőkésbánya (Groși), Koltó, Szakállasdombó (Dumbrăvița), Erdőszáda (Ardusat), Felsőbánya, Sajó (Șieu), Nagybúny (Boiu Mare), Farkasrév (Vadu Izei), Nagybocskó (Bociociu Mare), Aknasugatag, Szélszeg (Sălsig), Alsóvisó, Petrova, Nagysikárló (Cicărlău), Majszin (Moisei).

Az elmúlt 24 órában 55 új beteget regisztréltak a megyében.

A továbbiakban sor kerül a Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség gyűlésére is, ahol majd meghatározzák azokat az intézkedéseket, amelyek a fent felsorolt ​​15 településen szükséges bevezetni. Az intézmény szóvivője szerint lehetséges, hogy a lista frissülni fog majd.

Mihály Kriszta – Nagybánya.ro (Forrás: 24mm.ro)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek