rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Turos Lóránd: az RMDSZ részéről soha nem merült fel az AUR-ral való együttműködés lehetősége

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ részéről soha nem merült fel, hogy szövetségre lépjen a Románok Egyesüléséért Szövetséggel (AUR) - jelentette ki Turos Lóránd. A szövetség szenátusi frakcióvezetője szerint az AUR szerdai ajánlatát nem lehet komolyan venni, ugyanis nem szólíthat fel a határon túl élő kisebbségek védelmére egy olyan alakulat, amelyik országon belül kisebbségellenes retorikát folytat.


Turos ezzel az AUR társelnöke, Claudiu Târziu azon kijelentésére reagált, miszerint alakulata "válaszként az RMDSZ szenátusi frakcióvezetőjének megkeresésére" fontolgatja, hogy szövetségre lépjen az RMDSZ-szel az ukrajnai magyarok és románok szabadságjogainak védelmében. "Soha nem merült fel az AUR-ral való együttműködés lehetősége.

Ez teljesen kizárt. Egy ilyen javaslatot nem is lehet komolyan venni, mert nem lehet országon kívül kisebbségpárti az, aki országon belül kisebbségellenes retorikát folytat. Ez tehát egy teljesen komolytalan ajánlat" - fogalmazott az RMDSZ szenátusi frakcióvezetője.

(transindex, agerpres)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek