k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Új igazgatója van a Németh László Elméleti Líceumnak

| Vélemények 2 | Nyomtatom | A+ | A-

Január 11-i hatállyal új ideiglenes igazgatót nevezett ki a Máramaros Megyei Tanfelügyelőség a Németh László Elméleti Líceum élére.


Mastan Eliza tanárnő veszi át az iskola igazgatását, őt kérdeztük, hogy milyen gondolatokkal, tervekkel lát neki a nehéz, de annál nemesebb munkához:

„Terveim közé tartozik első sorban a közösség összefogása és építése, növelni szeretném az emberek bizalmát az intézmény iránt. Együttműködni szeretnék az egész közösséggel annak értelmében, hogy a líceum minél hamarabb beköltözzön a cintermi épületbe.

Ugyanakkor a diákok jólete az elsődleges szempont, nekik kell jól érezniük magukat az iskola falain belül, rájuk kell maximálisan figyelnünk. Számítok arra, hogy a szülők, a civil szervezetek és a politikai képviselőink ebben partnerek lesznek.”

Lengyel Krisztinát, a társadalomtudományok tanárát kérdeztük arról, hogy a tanári kar hogyan fogadja a változást:

„A tanári kar együttműködve az új igazgatónővel szeretne tovább haladni és építkezni. Nagyon fontos a továbbiakban a csapatmunka, a nyitottság, a korrektség és az átláthatóság.

Folytatjuk a diákközpontú oktatói, nevelői munkánkat, de ugyanakkor hatékonyabb kommunikációt szeretnénk kialakítani a szülői közösséggel, a többi iskolával, az intézményekkel, szervezetekkel.”

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Julka 2021.01.11 18:17:56
Szivbol gratulalok! ♥
Veronica Benedec 2021.01.11 09:55:19
Gratulalok tanarneni


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek