rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Bertóti Johanna Almából ki, körtébe be c. könyvének bemutatója Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A könyvbemutató online követhető a Főtér Fesztivál Facebook-oldalán 2020. december 11-én, 18 órától. Bertóti Johannával Balogh Csaba magyartanár fog beszélgetni.


A könyvbemutató online követhető a Főtér Fesztivál Facebook-oldalán 2020. december 11-én, pénteken 18 órától. Bertóti Johannával Balogh Csaba magyartanár fog beszélgetni.

Balázs Imre József költő a következőképpen ajánlja Johanna verseit: ,,Bertóti Johanna versei mozgásba lendítenek. Lehet, hogy kijövünk egy almából, és máris bemegyünk egy körtébe, de valamilyen varázslat folytán akár az is megtörténhet, hogy egy almába megyünk be, és egy körtéből jövünk ki, hiszen ezekben a versekben mindig van valamilyen váratlan csavar, nyelvi játék, szokatlan otthonosság. Hangzós, zenés, szerethető versek ezek, egy olyan szerzőtől, aki a legnagyobb természetességgel tud ráhangolódni a gyerekek világára, hiszen minden versében ott érezhető a játék szeretete."

A verseskötet Nagybányán beszerezhető kedd (december 8-a) délutántól kezdődően az Ex libris Antikváriumban és a Teleki Magyar Házban, illetve megvásárolható személyesen a szerzőtől is (e-mail cím: bertotijohanna@yahoo.com).

Szervező: Főtér Fesztivál Egyesület

Partner: Várvédő Galéria

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek