rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

IN MEMORIAM SZENTGYÖRGYI SÁNDOR

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Megrendülten értesültünk arról, hogy hosszas betegség után, 68 éves korában elhunyt SZENTGYÖRGYI SÁNDOR, szervezeti pszichológus, az RMDSZ volt megyei tanácsosa, választmányi tag, az Új Fejezet csoport lelkes tagja, a nagybányai magyar közösség kiemelkedő személyisége.


Kitartó munkássága és elszántsága mellett, Szentgyörgyi Sándort mindenekelőtt rendkívüli emberség és igazságérzet jellemezte. Évtizedekig aktív tagja volt a nagybányai magyar közösségnek, kiemelkedő szerepet játszott a helyi magyar közösségi és szakmai élet fellendítésében. Egészségi állapota ellenére minden erejével azon dolgozott a legnehezebb időkben is, hogy a magyar közösség érdekeit szolgálja, a szociális eseteket felkarolja, lehetőségei szerint segítse.

Számos civil és szakmai szervezet lelkes tagja volt, nyugdíjas éveiben is szakmai találkozók és események szervezésére törekedett. 

Fejet hajtunk sokévnyi megyei tanácsosi munkája előtt, becsülettel gondolunk a Szövetségben vállalt, a magyar közösség érdekében végzett szolgálatára.

„Legyetek jók, azok, akiknek megismertelek benneteket. Ne hagyjátok a zászlót porba hullani, elveszett egy csata, de még a háborúnak nincs vége, azt nyerjétek meg!” (Szentgyörgyi Sándor)

Ezen gondolatokkal búcsúzunk Szentgyörgyi Sándortól, Isten nyugtassa Őt és adjon vigasztalódást gyászoló családjának!

Áldott és örök legyen az emléke!

A temetési szertartásra január 22-én, szerdán 10 órától kerül sor, a nagybányai virághegyi temető kápolnájánál. Ezt követően földi maradványait a zsibói református kápolnától helyezik örök nyugalomra, 14.00 órától kezdődő gyászszertartással.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Miklos Csaba 2020.01.21 23:29:40
Nyugalma legyen csendes , emleke orok ! Oszinte reszvetem a csaladnak !


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek