k rmdsz
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Közgyűlést tartott a Főtér Fesztivál Egyesület

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A nehézségek ellenére is, de sikeres fesztiválként könyvelték el a szervezők az idei Főtér Fesztivál – Nagybányai Magyar Napokat.


November 15-én, 18 órakor a Zoom online felületen tartotta meg a Főtér Fesztivál Egyesület közgyűlését. A napirendi pontok a 2021-es fesztivál kiértékelése és a következő év szervezőcsapatának megválasztása volt. 

Az idei év szervezői mellett, a közgyűlésen a nagybányai ifjúsági és civil szervezetek, intézmények, szakmai csoportok, csoportosulások vagy ezeknek delegáltja vettek részt. 

Elsősorban Balogh-Duna Jessica, az egyesület elnöke és egyben a Főtér Fesztivál főszervezője értékelte ki a legutolsó fesztivált. Véleménye szerint jó fesztivált sikerült megrendezni a szervezőknek, azonban adódtak problémák. Többek közt a járvány, az esős és hideg idő, illetve az új szervezőcsapat is. Ezeknek ellenére, rengeteget fejlődött a fesztivál az utóbbi egy évben. Az egyesület alelnöke, Moldován Balázs is megjegyezte, hogy a járványügyi szabályok miatt adódtak akadályok, viszont előrelépés volt, hogy idén sikerült egy backstage-et beszerezni a fellépők számára. Ugyanakkor dicsérte a lelkes önkéntes csapatot, és szerinte a koncertek színes palettája is bevonzotta a közönséget a fesztiválra. 

Ezután bemutatkoztak az idei szervezőjelöltek is. A három állandó szervező mellé idén Farczki Hajnalka-Mária, Mészáros Orsolya és Geiger Edi jelöltette magát. Ebben az évben újraválasztották az egyesület titkárját is, aki Szigeti Gyuszi lett. Így tehát a 2022-es Főtér Fesztivál – Nagybányai Magyar Napok szervezőcsapata a következő tagokból áll: Balogh-Duna Jessica, Moldován Balázs, Szigeti Gyuszi, Farczki Hajnalka-Mária és Mészáros Orsolya.

A közgyűlés tovább részében az idei kiadásokról számoltak be a szervezők. Még mindig folyamatban van az elszámolás, ugyanakkor az idén sok értékes beruházás is volt. Rengeteget számított a Főtér Fesztivál támogatóinak segítsége, hiszen rengeteg kiadást sikerült azokból is fedezni. A továbbiakban pedig programajánlásokról, esetleges elégedetlenségekről és újításokról esett szó.

A 2022-es Nagybányai Magyar Napok szeptember 5. és 11. között lesz megszervezve. 

 

Mihály Kriszta – Nagybánya.ro 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek