rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

KúriaKert: Az indiánok nem hagynak cserben minket - ELMARAD

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2020. július 17., péntek 19 óra, Teleki Magyar Ház udvara. (az előadás a várható időjárás és a magyarországi járványügyi szigorítások miatt elmarad)


A KúriaKerti esték c. programsorozat következő kiadásában a kolozsvári Laczkó Vass Róbert, a Kolozsvári Állami Magyar Színház színművésze és Szép András zongorista mutatják be AZ INDIÁNOK NEM HAGYNAK CSERBEN MINKET című szerzői- és előadóestjüket. Kettejük rendhagyó történelemórájára július 17-én, pénteken 19 órától kerül sor, a Teleki Magyar Ház kertjében.

A KúriaKerti programokra HELYET FOGLALNI a Teleki Magyar Házban lehet, személyesen, vagy a +40-744-919166 telefonszámon. A JEGYVÁLTÁSRA az előzetes helyfoglalás alapján kerül sor, a programok előtt, a helyszínen! A belépő ára 15 lej.

Rossz idő esetén a rendezvényre egy később rögzítésre kerülő időpontban kerül sor. Köszönjük megértésüket!

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek