k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Lakossági fórumot szervez a nagybányai RMDSZ

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A járványügyi helyzetre való tekintettel az esemény online-formában, Zoom-rendszerben kerül megrendezésre 2021. január 21-én, csütörtökön 18.00 órától.


A fórumhoz a Zoom-rendszeren keresztül lehet csatlakozni. A csatlakozó linket a rendezvény Facebook eseményében tesszük közzé tíz perccel a kezdés előtt. Bárki (nemcsak RMDSZ tagok) csatlakozhat a Zoom-rendszerhez, a maximális létszám 300 fő.

A fórum anyagát rögzítjük, a Zoom-rendszerhez való csatlakozással ehhez beleegyezését adja. Aki nem kíván belépni a rendszerbe, az a gyűlést valós időben követheti a rendezvény Facebook-oldalán.

A felfokozott figyelemre és érdeklődésre való tekintettel kérjük, a kérdéseket előre tegyék fel a fórum Facebook eseményében, bejegyzések (komment) formájában. Aki nem használ Facebook-ot, az ennek a hirdetésnek a hozzászólás részébe írjon. A kérdéseket 2021. január 18-ig várjuk, hogy maradjon kellő idő ezek témakörök szerinti csoportosítására.

Amennyiben az idő engedi, élőben is lehet majd kérdezni, hozzászólni. Ezt a Zoom chat-szobájában tehetik majd meg. A fórum két órát tart majd. Feltehetően nem lesz alkalom minden kérdés megválaszolására, és nem lesz mindenkinek lehetősége hozzászólni, de ezekre a találkozókra a jövőben is sor kerül majd, remélhetőleg már hagyományos módon.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek