rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Online vásár is lesz a 15. Főtér Fesztiválon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Mivel a Főtér Fesztivál 2020 idén rendhagyó módon kerül megszervezésre, így a hagyományos kézműves vásár is az online térbe költözik. Azért döntöttünk így, mivel nem szeretünk volna lemondani a kézműves vásár nyújtotta fontos tárgyi és eszmei értékekről, viszont fő szempontunk szerint, biztonságot szeretnénk nyújtani mindenki számára.


A vásár a teljes Főtér Fesztivál ideje alatt, tehát szeptember 7-13. között fog tartani.

Mindegyik kézművesről és termékről szóló információ a Főtér Fesztivál 2020 weboldalán lévő külön Online Vásár című oldalon lesz elérhető. 

A megrendelt termékek csak a következő hét folyamán fognak megérkezni, illetve a szervezőcsapat által lesznek kiosztva.

Mivel fő szempontunk szerint, biztonságot szeretnénk nyújtani a fesztivál résztvevőinek, ezért a hagyományos kézműves vásár átalakul és egy online vásár formájában kerül megszervezésre. 

Olyan kézműveseket és vásárosokat keresünk, akik nyitottak az újszerűre és a jelenlegi körülmények megpróbáltatásainak helyt szeretnének állni. 

Miért jó a kézműveseknek és vásárosoknak:

- A Főtér Fesztivál 2020 weboldalán való megjelenéssel és termékek reklámozásával a márkája egy nagyobb célközönséghez jut el, számára ingyenesen

- A vásár egy teljes hetet tart, ami hosszabb idő az eddigi megszokott vásárunknál

- Nem kell utazni, ezáltal nincs útiköltség és ezzel járó kellemetlenségek (pl. időjárás viszontagságai) 

- A hetet mással lehet tölteni, miközben a termékek reklámozva vannak és eladva

- Biztonságos körülmények között történik meg a vásárlás

A jelentkezéseket, illetve további kérdéseket a foterfesztival@gmail.com email címre várjuk.

 

Az Online Vásáron kívül a 15. Főtér Fesztivál - Nagybányai Magyar Napokon lesz egy kültéri kézműves vásár is, a Teleki Magyar Ház udvarán.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek