rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Robotika kör indul a Németh László Elméleti Líceumban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

November 17-én, 15 órai kezdettel szervezik meg az első találkozót, amelyen 9 és 12. osztályosok vehetnek részt.


A szakkör a líceum 9-12. osztályos diákjait várja, akik szeretnének betekintést nyerni az elektronika, programozás, mechanika és 3D tervezés titkaiba.

A kör megalakulását a Máramarosi Kis- és Középvállalkozások Fejlesztési Központja (Fundația CDIMM Maramureș), az RMDSZ és Communitas Alapítvány, valamint az Iskoláinkért Gyermekeinkért Egyesület támogatja.

A kör vezetője és önkéntes oktatója a Németh László Elméleti Líceum volt diákja, Kulik Árpád repülőmérnök, illetve a kör működésében részt vesz Czumbil Csaba és Madarassy Kinga, az intézmény tanárai is.

Korábban, az ötödik RMDSZ lakossági fórumon Mastan Eliza, a Németh László Elméleti Líceum igazgatója elmondta, hogy véleménye szerint csak úgy tudnak az iskolák minél több magyar gyereket bevonni az anyanyelvi oktatásba, hogyha az oktatási intézmények valamivel többet nyújtanak nekik, emiatt is fontos többek között az ilyen jellegű szakköröket megszervezni.

 

Mihály Kriszta – Nagybánya.ro (Forrás: a Németh László Elméleti Líceum Facebook oldala)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek