k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Új székháza lesz a Nagybányai RMDSZ-nek

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

ÖNKORMÁNYZATI BESZÁMOLÓ (6.)


A Nagybányai Helyi Tanács 2021. január 29-i ülésén megszavazta, hogy az RMDSZ nagybányai szervezete az önkormányzat által bérbe adott központi ingatlanban fejtse ki szervezeti tevékenységét.

Az új székház szintén a Felsőbányai utcában lesz, két házzal fennebb a jelenlegitől, az 5. szám földszintjén. A helyből adódóan, a székházba könnyen lehet majd bejutni, hiszen utcára néző bejárata van, és nagy ablakaival az átláthatóságot és a közelséget sugallja.

A többi párthoz képest, akik egy évre kaptak szerződést, az RMDSZ-nek sikerült öt éves szerződést biztosítani, mivel eddig az eltelt 30 év során a szövetség nem kapott bérbe az önkormányzattól székházat. A székház ügyét még az előző tanácsosi mandátumban kezdeményezte Vida Noémi.

A pénteki tanácsgyűlésen egy másik fontos határozatot is megszavazott a Helyi Tanács. Ennek értelmében a tanács gyűléseit a lakosság teljes egészében követheti az interneten, a hivatal oldalain. Ugyanakkor a határozat arról is szól, hogy a Helyi Tanács okiratai, határozatai teljes átláthatóak és nyilvánosak lesznek az internet segítségével, betartva a GDPR előírásokat.

Pap Zsolt István alpolgármester, Pintér Zsolt önkormányzati képviselő

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Kinczel Ferenc 2021.01.30 21:13:17
Vigyázzatok a fejetekre el ne veszítsétek !Gratulálok !Példamutatóan képviseljétek közösségünket !


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek