rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Újévi hangverseny a Teleki Magyar Házban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2020. január 31., pénteken 19 órakor.


A ghánai-magyar származású Boateng Stephany 1998-ban született, jelenleg a Zeneakadémia klasszikus zongora-szakos tanulója. A magyar közvélemény a Virtuózok c. televíziós komolyzenei tehetségkutatóban ismerhette meg igazán, noha már korábban is rangos nemzetközi zongoraversenyeket nyert, többek között a New York-i Carnegie Hallban is fellépett.

Gerlóczy Zsigmond zeneszerző-zongoraművész 1995-ben született Budapesten. Zongorázni abban a zsidó általános iskolában kezdett, amelynek diákja volt. Improvizációs készsége korán megmutatkozott, 9 éves korában már a Liszt Ferenc Zeneakadémia Jazz-tanszékén tanult, középiskolásként előbb klasszikus és a jazz zongorát, majd zeneszerzést. Azóta írt zenét filmekhez és színházi produkciókhoz. Kompozícióiban hidakat épít a zenei stílusok és korszakok között.

Nagybányai műsorukban három Mozart vonósnégyes (k 387, 421, 465) hangzik el, zongora négykezes átiratban.

Az előadás időtartama kb. 1 óra.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek