rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Elkészült a magyar M4-es autópálya határmenti szakasza, amelyet az észak-erdélyi autópályával kötnek össze

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Befejeződtek a munkálatok az A3-as és a magyarországi M4-es autópálya összekapcsolásánál, amelyet Bors és Nagykereki között alakítottak ki – írja az Economica.net az Agerpresre hivatkozva.


Mint írják, jelenleg az új határátkelő kétoldalú megállapodásáról tárgyalnak, valamint elkezdték az M4 Budapest-Nagykereki autópálya forgalom előtti átadásának procedúráját.

A hírt azt követően erősítették meg, miután a román és magyar útigazgatóság képviselői Nagyváradon találkoztak, itt jelen volt Dumitru Ţiplea Bihar megyei prefektus is. A találkozón a két autópálya összeköttetéséről, az A3-as autópálya Bihar és Bors közötti szakaszáról (amely már 99%-ban készen áll) tárgyaltak. A közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR) képviselői beszéltek arról is, hogy az elmúlt hónapban két szerződést kötöttek az A3-as autópálya két szakaszára: Bihar és Bisztraterebes, valamint Szilágyzsombor és Vaskapu között.  

A találkozón bemutatták továbbá a Szatmárnémeti és Csenger közötti gyorsforgalmi út tervezetét, amelyet európai uniós alapokból finanszíroznának.

(penzcsinalok.transindex.ro)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek