k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

5000 maszkot és 1000 védőruhát adományoztak a nagybányai háziorvosoknak és a város két kórházának

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Máramarosi Vállalkozók Szövetsége (AIM) első körben 500 védőruhát adományozott a nagybányai Pneumoftiziológiai Kórház orvosi személyzetének és 4980 sebészeti maszkot a nagybányai háziorvosoknak.


További 500 védőruha érkezik a nagybányai Járvány Kórházba. Ez az utolsó akciója a nagybányai civil szervezetnek, amelyet a „Segíts az orvosi angyaloknak” kampányán belül hajtott végre, annak érdekében, hogy a máramarosi kórházak a szükséges felszereléssel rendelkezzenek a koronavírus elleni küzdelemben, amely globálisan több mint 3,5 millió embert érint.

A kampány március végén indult, és közel 320 000 lejt sikerült összegyűjteni az egyesület tagjainak adományaiból, SMS-ben kapott támogatásból vagy közvetlenül az egyesület számlájára érkező összegekből. Több mint 1100 magánszemély és 68 társaság csatlakozott a „Segíts az orvosi angyaloknak” kampányhoz ahhoz, hogy hozzájáruljanak a megyei kórházak megsegítéséhez.

A kampány során összesen több mint 17 000 maszkot, 1000 munkaruhát, 500 tesztkészletet, 360 szemvédőt, 2 szigetelt hordágyat, valamint száz palack kézi fertőtlenítőt adományoztak a máramarosi kórházaknak, a nagybányai háziorvosoknak és a megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőségnek. 

Mihály Kriszta – Nagybánya.ro (Forrás: ziarmm.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek