rmdsz 1
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Első alkalommal szerveznek böllérversenyt Máramarosban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Hagyományteremtő szándékkal szervez böllérversenyt az RMDSZ Máramaros megyei szervezete Koltón, 2022. december 17-én.


„A böllérverseny megrendezésével az a célunk, hogy Máramaros megyében még jobban megerősítsük közösségeink tagjaiban a hagyományok szeretetének érzését. Nem utolsósorban pedig erősíteni akarjuk az összetartozást és testvériességet is a településeink között” - fogalmazott Pintér Zsolt megyei elnök.

A szervezők november 20-ig várják a csapatok jelentkezését a kulturális programokkal egybekötött versenyre a 0371 346 232 – es nagybányai, valamint 0262 318 805-ös máramarosszigeti telefonszámokon, vagy személyesen a két RMDSZ székházban 9-16 óra között.

Az egészségügyi előírások miatt a sertéseket Koltón lehet megvásárolni, és azt előre kell kifizetni. A verseny után az előállított termékeket értékesíteni lehet.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek