k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Korszerűsítik Misztótfalu közvilágítási rendszerét

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Misztótfalu a Környezetvédelmi Alap Igazgatóságának támogatását élvezi a közvilágítási rendszer korszerűsítésére. Közel 900 darab LED -es világítótest került megvásárlásra és felszerelelésre, a gazdaságos áramfogyasztás érdekében.


A Környezetvédelmi Alap Igazgatóságával aláírt vissza-nem-térítendő finanszírozási szerződés részleteiről a város polgármestere tájékoztatott:

„A terv kivitelezése révén Misztótfalu közvilágítási rendszere korszerűsítésre kerül, 8862 darab távirányítós LED -es világítótest vásárlásával és felszerelésével, azzal a céllal, hogy a kevésbbé igényelt időszakokban több áramot takarítsunk meg. A beruházás összértéke 3 819 250,78 lej áfával (TVA) együtt. Fontos kiemelni ugyanakkor, hogy a projekt megvalósításával az alábbi megtakarításokat tudjuk majd eszközolni: a közvilágítás energiafogyasztásának 62 százalékos csökkenését évenként 259.483 kilowattról  99.650  kilowattra,  valamint a villamosenergia-költségek is körülbelül 62 százalékkal fognak csökkenni ezáltal,  131.800 lejről 50.622 lejre” - hangsúlyozta Dumitru Marinescu, Misztótfalu polgármestere.

(forrás: ziarmm.ro portál)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek