k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Máramarosban turnézik a Szalonna és Bandája

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nagybányán, Szamosardón és Máramarosszigeten lép fel a Pál István „Szalonna” népzenész által vezetett Szalonna és Bandája elnevezésű, Magyar Örökség-díjjal kitüntetett zenekar a kárpátaljai BorzsaVári együttessel. Pál István „Szalonna” és zenekara hivatásként választotta a Kárpát-medencei kultúra megőrzését és átörökítését.


„A csodálatos dallamok, hangszerek röpítik a hallgatóságot ezen a szép utazáson. A koncertek élményt jelentenek minden korosztálynak, hiszen olyan örök érvényű gondolatok járják át az eseményt, melyek mindenki számára érthetőek és befogadhatóak. A koncertsorozaton kárpátaljai ifjú művészek is részt vesznek, ezzel is erősítve összetartozásunkat” – áll az Erdélyi Hagyományok Háza közleményében.

A rendezvények az alábbi időpontokban és helyszíneken kerülnek megrendezésre: Nagybányán, június 29-én a városi színházban 19 órától, Szamosardón június 30-án 19 órától a kultúrotthonban, valamint Máramarosszigeten július 1-jén, szintén 19 órától a George Enescu Zeneiskola dísztermében.

A díjtalan belépéshez előzetes helyfoglalás szükséges Nagybányán és Máramarosszigeten amit a helyi RMDSZ szervezetek irodájában megtehet. A máramarosszigeti előadás jegyei megtalálhatóak továbbá a hosszúmezői polgármesteri hivatalban, a Leöwey Klára Elméleti Líceum titkárságán, illetve a máramarosszigeti református parókián.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek