GaGa
2024. július 15., hétfő Henrik napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

RMDSZ: folytatjuk a munkát Koltó-Katalinért

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az elmúlt évek alatt felújítottuk a kultúrotthont Katalinban, utakat javítottunk, aszfaltoztunk.


 

„Európai uniós forrásból korszerűsítjük a csatornarendszert Koltón. Meg kell teremtenünk helyben azokat a feltételeket, szolgáltatásokat, amivel a települést jobbá, élhetőbbé tesszük. Uniós forrásból integrációs központot építünk a romáknak, hátrányos helyzetűeknek. Orvosi ellátást, gyermekeknek nevelői felügyeletet biztosítunk benne” – fogalmazott Csendes Lajos polgármester.

„Az évek során sikerült utakat is javítanunk, aszfaltoznunk, európai uniós forrásból tömegközlekedésre szánt zöld, környezetbarát mikrobuszt vásárolunk, és két töltőállomást telepítünk” – mondta Sebők Zoltán alpolgármester.

Koltón az önkormányzat is hozzájárul a Petőfi-kultusz éltetéséhez Koltón, ezért minden évben a község költségvetéséből támogatják a hagyományos Petőfi-ünnepséget.

A község elöljárói elmondták: a június 9-i választás tétje az, hogy legyen hangunk Európában és erőnk Erdélyben. Ezért az RMDSZ-nek folytatnia kell a munkát, olyanokra kell bízni a község vezetését, akiknek fontos Koltó és Katalin gyarapodása és fejlődése.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

speciális hitel ajánlat 3%-os kamattal nyújtok kölcsönt és 300 000 ft-tól 50 000 000,00 ft-ig kínálok kölcsönt. (...)

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek