k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

RMDSZ: folytatjuk a munkát Koltó-Katalinért

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az elmúlt évek alatt felújítottuk a kultúrotthont Katalinban, utakat javítottunk, aszfaltoztunk.


 

„Európai uniós forrásból korszerűsítjük a csatornarendszert Koltón. Meg kell teremtenünk helyben azokat a feltételeket, szolgáltatásokat, amivel a települést jobbá, élhetőbbé tesszük. Uniós forrásból integrációs központot építünk a romáknak, hátrányos helyzetűeknek. Orvosi ellátást, gyermekeknek nevelői felügyeletet biztosítunk benne” – fogalmazott Csendes Lajos polgármester.

„Az évek során sikerült utakat is javítanunk, aszfaltoznunk, európai uniós forrásból tömegközlekedésre szánt zöld, környezetbarát mikrobuszt vásárolunk, és két töltőállomást telepítünk” – mondta Sebők Zoltán alpolgármester.

Koltón az önkormányzat is hozzájárul a Petőfi-kultusz éltetéséhez Koltón, ezért minden évben a község költségvetéséből támogatják a hagyományos Petőfi-ünnepséget.

A község elöljárói elmondták: a június 9-i választás tétje az, hogy legyen hangunk Európában és erőnk Erdélyben. Ezért az RMDSZ-nek folytatnia kell a munkát, olyanokra kell bízni a község vezetését, akiknek fontos Koltó és Katalin gyarapodása és fejlődése.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek