k rmdsz
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Tisztelt koltó-katalini lakos!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Június 9-én, az európai parlamenti választásokkal egy napon lesznek a helyhatósági választások is. Ezen a napon az Önök közössége is polgármestert és helyi önkormányzati képviselőket választ.


Nagy kihívás előtt állunk és állnak, hiszen településükön biztosítani kell továbbra is a magyar többséget, sőt, meg kell azt erősíteni.

Koltó-Katalinban lassan, lépésről lépésre tartunk az egység felé, de még sokat kell dolgoznunk ezért. Az a feladatunk, hogy ne a régi sérelmeket nézzük, hanem azt, hogy most egységesen, egy táborban sikerre vigyük a helyi magyar érdekeket és megerősödve álljunk neki a további építkezéshez. Ebben mi, a megyei RMDSZ szervezet továbbra is nagy szerepet akarunk vállalni, nagy szerepet kell vállalnunk.

Nemsokára az RMDSZ meghirdeti a jelentkezést az önkormányzati jelölések (polgármester, önkormányzati képviselők) benyújtására. Átláthatóan fogjuk meghirdetni a széles körű, demokratikus előválasztást, ahol mindenki rangsorolhatja majd a jelölteket. Ennek a lebonyolítását, mi, a megyei szervezet biztosítjuk. A cél az, hogy olyan jelöltjeink legyenek a végső listán, akiket sokan támogatnak, akik hitelesek, akik a közösségért munkát akarnak vállalni.

Aki pedig nem kerül befutó helyre a listán, arra kérjük, maradjon a csapatban, ne legyen több elkalandozás, ne keressenek más megosztó lehetőségeket, ezeknek az ideje lejárt. Az egységes tábor, az RMDSZ-ben, a magyar érdekképviseletben való gondolkodás, a magyar egység a garanciája Koltó- Katalinnak, annak érdekében, hogy szeretett településünk megmaradjon magyarnak. Nem engedhetjük meg magunknak a jelenlegi helyzetben, hogy többfelé szóródjanak a magyar szavazatok, mint 2020-ban, amikor 500 magyar szavazat veszett el.

Kérem figyeljék hirdetéseinket, kövessék be közösségi oldalainkat. A nagy zajban szükség van a józan és hiteles hangokra, és ezek vagyunk, leszünk mi, az RMDSZ! Építjük és megvédjük közösségeinket!

Nagybánya, 2024. február 28. 

Tisztelettel, Pintér Zsolt

az RMDSZ Máramaros megyei elnöke

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek