n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

ANNOTEMPORE – Barangolások évszakokon át Nagybányán és környékén

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Megjelent az Electro Sistem védjegyű kiadványsorozat immár tizenötödik albuma.


 

Bemutató: december 7., csütörtök 13 óra – Petre Dulfu Megyei Könyvtár

 

„Az évszakok változása remek lehetőség arra, hogy elmerengjünk a természet és az élet körforgásán. Ha ugyanazt a helyet hetente vagy havonta újra és újra meglátogatjuk, hogy megörökítsük a változást akár írásban, akár fényképekkel vagy festővásznon, nagyon sokat tanulhatunk.” Jobban meg se fogalmazhatta volna Kath Stathers író-szerkesztő azokat a pillanatokat, melyeket átélünk, amikor fényképezőgéppel több alkalommal is bejárjuk Nagybányát és környékét, hogy megörökítsük az évszakok varázslatos változását. A fotózás ismét és ismét lehetőséget adott arra, hogy megörökítsük ezeket a változásokat. Jelen album fényképei emlékeztessenek arra, hogy az évszakok változnak, és mindig hoznak magukkal valami egyedit, különlegeset.

Felelős kiadó: BLASKÓ ISTVÁN, Electro Sistem. Fényképek és idézetek válogatása: DEÁK LÁSZLÓ. Könyvterv: PINTÉR ZSOLT, Pinter Visual. Angol, román javítás: GEORGE ENESCU. A kiadvány támogatója: ELECTRO SISTEM.

Az ajándéknak is kiválóan beillő, három nyelvű (román, angol, magyar), nagy formátumú, gyönyörű album a bemutató után megvásárolható a Bányavidéki Új Szó szerkesztőségében.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek