n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Böllérverseny 2023

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Egy példátlan összefogás eredménye, hogy idén második alkalommal az RMDSZ Máramaros megyei szervezete megszervezhette a megyei Böllérversenyt.


Gratuláláció az összes csapatnak, hogy részvételükkel gazdagították a rendezvényt és kiváló ételeket készítettek.

Köszönet a rendezvény támogatóinknak a magyar kormánynak, valamint a Communitas Alapítványnak, hogy megvalósulhatott az idei rendezvény. Nem utolsó sorban pedig köszönet Hosszúmező községének és polgármesterének R. Fekete Lajosnak, hogy otthont adtak a böllérversenyen.

Az eseményen jelen volt Cseke Attila szenátor, volt miniszter, Zákonyi Botond Magyarország bukaresti nagkövete és Brendus Réka a Nemzetpolitikai Államtitkárság főosztályvezetője.

A rendezvényen fellépet Royal Tibi, a napot pedig Dancs Annamari koncert zárta.

Az idei Böllérversenyt a Magyarláposi RMDSZ csapata nyerte meg!

További díjak:

Legjobb toroskáposzta: Nagybánya

Legjobb fogópálinka: Koltó

Legjobb tepertő: Domokos

Legfinomabb házikenyér: Hosszúmező

Legjobb hurka: Szinérváralja

Találkozunk jövőre Magyarláposon!

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek