rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ciucă a tanügyi sztrájkról: soha nem fogok olyasmit ígérni, amit nem lehet megvalósítani

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nicolae Ciucă kormányfő csütörtökön a tanügyi sztrájkról kijelentette, hogy nem fog olyasmit ígérni, amit nem lehet megvalósítani, és a tanárok megértését kérte.


A Kolozsváron tartózkodó miniszterelnök az újságíróknak azt nyilatkozta: nyitott a tanügyi szakszervezetekkel való egyeztetésekre, és minden egyes esetben tisztességesen elmondta, mit tud ajánlani a kormány a jelenlegi helyzetben. Arra kérte a pedagógusokat, ne kényszerítsék a kormányt arra, hogy az elmúlt 30 évben elkövetett hibákat ismét elkövessék, mert a kabinet vállalta az országos helyreállítási tervben (PNRR) egy új bértörvény elfogadását.

Emlékeztetett, hogy siettetik a törvény elfogadását, a tervezete július 15-éig elkészül.

'Úgy gondolom, ebben az időszakban bebizonyítottuk, hogy mindent megtettünk, amit vállaltunk, mindent megtettünk, amit megígértünk, de most nem ígérgethetek, és soha nem is ígérek olyasmit, amit nem lehet megvalósítani, és soha nem teszek olyasmit, amit helytelennek tartok' - szögezte le Ciucă.

A miniszterelnök szerint Romániának jelentős gazdasági növekedése volt az utóbbi időben, és országnak továbbra is stabilitásra van szüksége mind gazdasági, mind szociális szempontból, hogy tovább fejlődhessen.

'Ha tanítóink és tanáraink nem értik meg, hogy ez a valóság, és még mindig szükségünk van stabilitásra, politikai stabilitásra, a társadalmi élet stabilitására, stabilitásra minden egyes ember, minden egyes város életében, hogy építkezni tudjunk, akkor én ennél többet nem tehetek' - summázta Nicolae Ciucă.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek