GaGa
2024. július 27., szombat Olga napja
árfolyam:
1 euro = 4.9700 RON
1 dollár = 349.3503 RON
100 forint = 0.0547 RON

Cseke Attila: a települések számára fontos beruházásokat ment meg az RMDSZ módosító javaslata

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A szenátus hétfőn a 2023/115-ös sürgősségi rendelet vitáján elfogadta azt az RMDSZ-es módosító javaslatot, amelyik lehetővé teszi az Országos Beruházási Vállalat (CNI) fejlesztési minisztérium által finanszírozott beruházásait - tájékoztatott az RMDSZ.


'A rendelet módosítása további fejlesztések folytatását, befejezését szavatolja, közöttük iskolák felújítására és iskolai sporttermek építésére, műemléképületek és templomok restaurálására, sportlétesítmények építésére vonatkozik' - idézte a közlemény Cseke Attila szenátusi frakcióvezetőt.

A politikus szerint a sürgősségi rendelet a települések számára fontos 168 beruházást leállított és további több mint 700 beruházás került veszélybe, mert a jogszabály szerint nem biztosíthatott szükség esetén többletfinanszírozást a fejlesztési minisztérium.

Tánczos Barna RMDSZ-es szenátor, a tervezetet tárgyaló pénzügyi szakbizottság tagja hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy a kormány megszorító rendelete miatt több száz folyamatban lévő beruházás került veszélybe.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Súgó mindenkinek Helló A KREDIT INVEST egy pénzügyi szervezet, amelynek székhelye Brüsszel, Belgium és (...)

Felejtsd el a gondjaidat, megcsináljuk! Helló A KREDIT INVEST egy pénzügyi szervezet, amelynek székhelye Brüsszel, Belgium és (...)

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek